PRAVILNIK O PIŠKOTKIH

KAJ SO PIŠKOTKI ?

Piškotki so manjše besedilne datoteke, običajno iz črk in številk, katere obiskano spletno mesto shrani v napravo (računalnik, mobilnik, tablica itd.) z namenom prepoznavanja teh naprav. Shranjevanje piškotkov je pod nadzorom brskalnika.

UPORABA PIŠKOTKOV

S piškotki vas osebno ne identificiramo. Uporabljamo jih samo za boljše delovanje spletišča. Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da spletno mesto las-gorenjskakosarica.si nastavi piškotke na vaši napravi.

NADZOR NAD PIŠKOTKI

Če želite spremeniti način uporabe piškotkov v brskalniku, vključno z blokiranjem ali izbrisom, lahko to storite z ustrezno spremembo nastavitev brskalnika. Podrobnejša navodila so predstavljena na spodnjih povezavah brskalnikov:

VRSTE PIŠKOTKOV

Našteti so piškotki, ki jih uporablja spletna stran https://las-gorenjskakosarica.si

OBVEZNI PIŠKOTKI
Ti piškotki so bistvenega pomena in vam omogočajo brskanje po spletni strani in uporabo funkcij spletne strani. Brez teh piškotkov delovanje strani ni možno.

Sejni piškotek

Trajanje

Namen

PH_HPXY_CHECK

Seja

Potreben za brskanje uporabnikov

GOOGLE ANALYTICS PIŠKOTKI
Ti piškotki zbirajo informacije o tem, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran (na primer, katere strani si obiskovalci ogledujejo najpogosteje). Uporabljajo se za razlikovanje med obiskovalci in njihovo štetje. Vse informacije, ki jih piškotki zberejo, so anonimne.

Piškotek

Trajanje

Namen

_ga

2 leti

Statistika ogledov spletne strani.

_gat

10 minut

Statistika ogledov spletne strani.

_gid

1 dan

Statistika ogledov spletne strani.

S pomočjo teh piškotkov beležimo statistiko obiskovalcev. Ti piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih informacij, služijo le za zagotavljanje unikatnosti obiskov. Več o Google Analytics piškotkih si lahko preberete tukaj.

Za popolno blokado Google analytics storitev, lahko to storite tukaj.

0/5 (0 Reviews)
Scroll to Top